Toimisto

KJH – rakkaudesta urheiluun on espoolainen matalan osallistumiskynnyksen nuorisourheiluun keskittyvä urheiluseura. Ohjelmistoomme kuuluu tällä hetkellä kilpailutoimintaa viidessä eri matalan osallistumiskynnyksen lajissa.

Etsimme aktiivisesti uusia jäseniä ja katsomme erityiseksi kohderyhmäksemme alle 20-vuotiaat pääkaupunkiseudulla asuvat nuoret, jotka ovat tällä hetkellä muun urheiluseuratoiminnan ulkopuolella. Näemme urheiluseuratoiminnan parhaaksi tavaksi ehkäistä nuorten syrjäytymistä.

Tavallisessa urheiluseuratoiminnassa on nuorten kannalta lukuisia ongelmia. Pönöttämiseen keskittyvä seurakulttuuri, tuloslähtöinen ajattelumalli sekä usein ehdottoman sitoutumisen vaatiminen ovat kaikki seikkoja, joiden takia 15–25 -vuotiaat nuoret jättäytyvät yhä enenevässä määrin urheiluseuratoiminnan ulkopuolelle. Nämä ongelmat korostuvat erityisesti joukkuelajeissa. Tarve helposti lähestyttävälle ja huolettomalle urheiluseuratoiminnalle on välitön.

KJH – rakkaudesta urheiluun ry syntyi vastaamaan tähän huutoon. Näemme urheilun ennen kaikkea yhteisöllisenä toimintana ja pidämme sen kautta luotuja sosiaalisia suhteita toiminnan arvokkaimpana antina. Joukkuehenki, porukkaan kuulumisen tunne ja yhdessä tekemisen riemu ovat kaikki syrjäytymistä ehkäiseviä sekä hyvinvointia lisääviä tunnetiloja, joita urheilu parhaimmillaan tarjoaa.

Me haluamme tarjota näitä tunnetiloja tavalla, joka on suomalaisessa urheiluseurakentässä ennenkuulumatonta. Emme kerää jäseniltämme jäsenmaksuja, emme vaadi pitkäaikaista sitoutumista toimintaan, emmekä kerää toimintaamme osallistuvilta kohtuuttomia osallistumismaksuja.

Juuri näistä syistä tukesi KJH – rakkaudesta urheiluun ry:lle on erityisen merkityksellinen. Liity KJH - rakkaudesta urheiluun ry:n kannatusjäseneksi tai jäseneksi klikkaamalla sivun vasemmasta reunasta löytyviä bannereita. Mikäli haluat lisätietoa toiminnastamme ota rohkeasti yhteyttä tai tsekkaa Prezi-esityksemme!

Puheenjohtaja Eemil Nuuttila

Seuran puheejohtajana toimikaudella 2013 toimii pitkän linjan rautainen yhdistystoiminnan moniosaaja Eemil Nuuttila. Nuuttilan vastuualueet ovat seuran johtaminen, sekä juridiset ja yhdistytekniset asiat.

eemil.nuuttila(a)gmail.com

Varapuheenjohtaja Henrik Kymäläinen

KJH:n varapuheenjohtaja kaudella 2014 on espoolainen urheiluaktiivi Henrik Kymäläinen. Jääkiekko- ja juoksijataustan omaava Kymäläinen toimii lisäksi KJH:n jääkiekkojoukkueen joukkueenjohtajana.

Toiminnanjohtaja, johtokunnan sihteeri Juho Mäki-Lohiluoma

Seuran toiminnanjohtajana toimii Juho Mäki-Lohiluoma. Mäki-Lohiluoma on ollut KJH:n toiminnassa mukana ensimmäisestä Panelian katusählyturnauksesta lähtien ja johtanut seuran operatiivista toimintaa jo neljän vuoden ajan.

juho.maki-lohiluoma(a)outlook.com

hckjh(a)live.fi

Talouspäällikkö Tatu Tuominen

Kirjanpidollisissa asioissa KJH:n toimintaa koordinoi talouspäällikkö Tatu Tuominen. Tuominen on niin ikään toimintaan vahvasti sitoutunut KJH-veteraani, jolta odotetaan paljon niin toimiston kuin kentänkin puolella.

tatu.tuominen1(a)kolumbus.com

PR- ja sidosryhmämanageri Mikko Toivonen

KJH:n oma mediaguru on Mikko Toivonen. Toivonen vastaa KJH:n mediayhteyksistä, valokuvauksesta, graafisesta suunnittelusta sekä yhteydenpidosta seuran sidosryhmiin. Ennen siirtymistään KJH:lle Toivonen on työskennellyt yllä mainittujen osaamisalueidensa parissa muun muassa eri verkkomedioissa, mainostoimistoissa ja Yleisradiolla.

Kerho- ja urheilutoimenjohtaja Elias Nousiainen

Urheilu- ja kerhotoimintansa johtamisessa KJH luottaa Elias Nousiaiseen. Jalkapallotaustan omaava espoolainen opiskelija ja valmentaja Nousiainen on todellinen urheilun rakastaja. Pyyteetön työ toimialueemme nuorten keskuudessa on tuottanut myös tulosta ja Nousiainen on saanut nostettua KJH:n kerhotoimintaan viikottain osallistuvien nuorteen määrää merkittävästi.

Kehonhuoltokoulutusvastaava Nico Nurmikanta

KJH:n kehonhuoltokoulutuksesta vastaa Nico Nurmikanta. Itse A-junioreiden SM-tasolla kiekkoileva Nurmikanta on ollut mukana toiminnassa heti Panelian matkasta lähtien, ja omaa useamman vuoden valmennuskokemusta.

Varainhankintavastaava Maija Leppo

Tapahtumasuunnittelija Yacquub Moalim Ali

KJH - rakkaudesta urheiluun ry.

Yhdistysrekisteritunnus

hckjh(a)live.fi